top of page
lang udgave

Mød ansigtet bag denne blog

 • Ønsker du den korte udgave - Klik her

 • Ønsker du den lange udgaven - Klik her

Lang udgave af min historie

Ungdom

Jeg er født i Aalborg i 1958. Min far var aalborgenser, medens min mor kom fra Ærø. Jeg havde en lykkelig barndom i et parcelhus i Vejgaard, som ligger sydøst for Aalborg centrum. Vejgaard har historisk set været Aalborgs arbejderkvarter, men op gennem 60'erne og 70'erne blev det udbygget med en lang række villakvarterer, så bydelen ændrede sig stille og roligt til et typisk middelklasse kvarter. Jeg gik på Aalborghus Statsgymnasium og efter det forsatte jeg på Universitetet. Mit superlave gennemsnit fra gymnasiet gjorde, at mine valgmuligehder for videreuddannelse var meget begrænsede, så jeg valgte at gå den samfundsvidenskabelige vej og i 1985 dimitterede jeg som Cand. Scient. Adm. (oprindelig Kand. samf. adm).

MortenBoutrupFoto.jpeg

Karriere

Der var høj arbejdsløshed i fagene indenfor samfundsvidenskaberne og indenfor mit studium var

arbejdsløsheden mere end 33%, så jeg måtte finde andre veje. Jeg forsøgte mig i det private erhvervsliv, selvom min uddannelse rettede an primært mod den offentlige sektor. Men tilsyneladende var de ikke så kræsne i den private sektor, for jeg fik det første job jeg søgte hos IBM. Det var min indgang til den private sektor og sidenhen fik jeg en karriere indenfor IT og sluttede som afdelingsdirektør hos KMD. Efter KMD blev jeg ansat som Administrerende direktør hos et stort Taxi selskab og sidenhen som direktør i et lille opstartsselskab. I dag har jeg min egen konsulentvirksomhed.

Medens min karriere drønede derudaf blev jeg gift, fik 2 børn, villa og Citroen. Senere blev jeg skilt og gift igen og idag bor jeg sammen med min kone, medens alle vores børn er flyttet hjemmefra.

Kort udgave af min historie

 • Født i Aalborg 1958

 • Uddannet Cand. Scient. Adm. 1985

 • Gift, 2 børn, skilt og gift igen.

 • Ansat i IT-, Elektronik- og servicebranchen i mange år med ledende poster

 • Uddannet hypnotisør

 • Skrevet små noveller

 • Udgav tidsskriftet Crime Files

 • Brugte 17 år på at skrive sin første roman Desmontia

 • Romanen Desmontia udkommer på forlaget Mellemgaard

Mine litterære evner

Allerede i de små klasser elskede jeg at skrive historier, hvor fantasien var i højsædet. Senere begyndte jeg at skrive større ting og jeg startede også på en roman da jeg var i tyverne, men blev aldrig færdig med den. Jeg skrev små historier der blev læst op juleaften, jeg skrev små godnat historier der blot blev fortalt til børnene inden de skulle sove. Jeg skrev små julehistorier til mine medarbejdere og bofæller... 

En dag sad jeg sammen med en af mine gamle venner og snakkede om at vi begge syntes det var fantastisk sjovt at skrive små noveller, men vi havde ikke noget sted at udgive dem, så de forblev i skufferne. Så fik vi den ide at udgive et magasin hvor vores egne

historier skulle indgå i. Vi havde selvfølgelig ikke nok til at fylde et helt magasin en gang om måneden, men vi fik mulighed for at annoncere efter skuffeforfattere i aviser og TV. Og det gav pote så Crime Files blev en realitet. Det blev en succes i vores egne hoveder, men kunderne var lidt mere træge, så vi valgte at lukke magasinet efter 3 numre. Vi tabte en større sum penge på projektet, men vi havde det sjovt i den periode. Nedenunder kan du se hvordan TV2 Østjyllands dækning af Crime Files. Det er sjældent at en TV kanal bruger 3-4 minutter på et indslag, men det gjorde de her.

Desmontia

På et tidspunkt var jeg inviteret til at deltage i et ledernetværk gennem mit arbejde. Deltagerne var ansatte i andre virksomheder med samme overordnede job som jeg havde. Vi havde mange gode diskussioner, men på et tidspunkt blev vi alle spurgt om hvad vores umiddelbare drømme var for hvad vi skulle opnå i vores liv. Alle de andre svarede noget karrieremæssigt og da turen kom til mig, vidste jeg at jeg ikke skulle svare på samme konforme form. Jeg kunne mærke at det skulle være et helt ærligt svar jeg skulle komme med. "Min drøm er at skrive en roman" var mit svar. Alle de andre kiggede på mig som om jeg var en total afviger, men senere på aftenen, da vi skulle hygge os med rødvin og snacks kom de alle hen og spurgte mig hvad det var for en roman jeg havde i tankerne. Jeg vidste selvfølgelig ikke hvad jeg skulle svare, men som altid havde et svar på rede hånd - 'vent og se!'. Det blev startskuddet til mit mangeårige sameksistens med Desmontia.

Egentlig vidste jeg ikke rigtigt hvad jeg skulle bruge romanen til. Jeg er ikke uddannet indenfor fagene journalisme eller litteratur videnskab, så mit selvværd indenfor det at skulle skrive og udgive en roman var meget lav. Men mine omgivelser udfordrede mig, så til sidst blev jeg så fristet, at jeg sendte mit manuskript til nogle forlag og et af dem bed på krogen.

Hypnose

Ud over at jeg interesser mig for at skrive, så har jeg i mange år haft interessen for det lidt mere alternative. Jeg husker at jeg som barn var meget fascineret af hypnose og havde også fornøjelsen af at opleve Ali Haman optræde. En del år senere hyrede jeg ham til en julefest på min arbejdsplads. Det var en stor succes selv om han på det tidspunkt havde fået en dom for overgreb på kvindelige klienter og han derfor kun måtte optræde til show med en assistent. I dette tilfælde var det hans kone. Min fascination af hypnosen endte op med at jeg for et par år siden selv blev certificeret hypnotherapist fra National Guild of hypnotists. Jeg tog egentlig uddannelse fordi jeg var fascineret af det at hypnotisere, men fandt faktisk ud af at det virker. Mit fokus for min hypnosepraksis er selvværd og handlekraft. Jeg har i mit virke som leder i mange år set mange lederaspiranter og ledere kæmpe med deres handlekraft eller deres overbevisende evner når de skulle præsentere nye budskaber eller fortælle om nye produkter eller andet. Nogle kæmper helt grundlæggende med sceneskræk og præsentationsangst. Derfor tilbyder jeg i min praksis denne slags ydelser. Du kan se mere om min hypnosevirksomhed ved at klikke her

Kort udgave
bottom of page